Teknoloji

Samsung’dan Galaxy S10 için Disney duvar kağıtları

galaxy s10

Samsung, Galaxy S10 ailesi akıllı telefonlarında çentikli ekrana yer vermemek için ön kamera ve sensörleri doğrudan ekranın içine yerleştirdi. Bunun için ekranın sağ üst köşesinde küçük bir delik açtı. Bazı kullanıcılar ilginç duvar kağıtlarıyla bu deliği akıllıca gizlemeyi bildi. Samsung da Disney ile iş birliği içinde kamerayı kamufle edecek özelleştirilmiş duvar kağıtları çıkararak bu işe ortak oluyor.

Doğru duvar kağıdıyla ekrandaki deliği kapatmak oldukça kolay. Sadece siyah renkli bir arka plan veya nesneyle deliğin etrafının düzgün biçimde çevrilmesi gerekiyor. Ya da gerçekten delik olduğu ya da küçük, yuvarlak bir nokta olduğu izlenimini verecek bir görsel unsur kullanmalı. Samsung, Disney ile birlikte; Karlar Ülkesi, Zootropolis ve İnanılmaz Aile filmlerinden karakterlerin süslediği duvar kağıtlarını sunuyor.

Disney duvar kağıtları Galaxy S10 ve S10e için ücretsiz

Samsung’un çoğu resmi telefon teması ücretsiz değil. Ancak bunları 14 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı sunuluyor. Ücret ödemediğiniz takdirde, süre bitiminde telefonun varsayılan temasına geri dönülüyor. Ancak şirket, yeni Disney duvar kağıtlarının Galaxy S10 ve S10e sahipleri için ücretsiz olduğunu belirtiyor. Samsung Galaxy S10 Plus’ın ekran deliği biraz daha hap biçiminde olduğu için, sunulan bu duvar kağıtları o akıllı telefonla birebir örtüşmüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER