Teknoloji

Samsung Galaxy S10’da gece modu elle açılabilecek

galaxy s10 samsung galaxy s11

Samsung Galaxy S10’un Bright Night adı verilen kamera özelliği, S10’un düşük ışıktaki çekimlerde gece modunu otomatik olarak etkinleştirmesine izin veriyor. Samsung, bu özelliği özel bir gece moduna çeviriyor. SamMobile‘a göre kullanıcılar bu modu, Kamera uygulamasının belirli bir algoritmaya bağlı olarak otomatik seçmesinin yerine, istedikleri zaman elle etkinleştirebilecekler.

Şu an için sadece İsviçre’de kullanıma sunulduğu görünen bu özellik tamamen dağıtıldığında, kullanıcılar kamera içinde yeni bir gece modu seçeneği görecekler. Bu modu Panorama veya Instagram gibi diğer modlar gibi, parmağınızı Samsung’un kamera uygulamasındaki çekim modları arasında sürükleyerek görmek mümkün olacak.

S10’da elle açılan bir gece modunun bulunmaması dikkate değer eksikliklerden bir tanesiydi. Halbuki Huawei’nin akıllı telefonlarında veya Pixel 3 gibi kamera yetenekleri popüler telefonlarda kullanıcılar gece modunu açarak uzun pozlamalı çekimler yapabiliyor.

Samsung’un üzerinde epey çalıştığı gece modu özelliğini daha rahat biçimde erişilecek şekilde kullanıcılara açması oldukça sevindirici bir haber. Sonuçları da güncelleme elimizdeki test cihazına geldiğinde sizinle paylaşırız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER