Teknoloji

Samsung Galaxy S10 bu kez de internete sızan reklam filminde görüldü

samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 hakkındaki pek çok detay şimdiden biliniyor. Güney Koreli şirket, yeni amiral gemisini gizleme konusunda pek de iyi bir performans sergileyebilmiş değil. Telefon için hazırlanan bir reklam filminin Norveç’te televizyonda yayınlanması ise bugüne kadarki tüm sızıntıları gölgede bırakacak gibi görünüyor.

Endre Loeset isimli bir Norveçli, televizyonda gördüğü reklamın 30 saniyelik kısmını kaydederek YouTube‘a yükledi. Paylaşımından The Verge sitesini de haberdar eden Loeset’in yüklediği video, S10 ve S10+’ın yanı sıra Galaxy Buds kablosuz kulaklığın gelişini de doğruluyor. Buna ek olarak, reklamdaki görüntüler S10 ve S10+ hakkındaki çeşitli iddiaların gerçekliğini de bir kez daha gözler önüne sergiliyor. Ön kameranın ekrandaki deliğe yerleştirilmesi, ekrana entegre ultrasonik parmak izi tarayıcısı, üç lensli arka kamera ve tersten kablosuz şarj gibi özellikler, reklamda da dikkat çekiyor.

Reklam Norveççe olsa da, görüntüler herhangi bir açıklamaya ihtiyaç duymuyor. Galaxy Buds kablosuz kulaklık ise reklamın sonlarına doğru görülüyor. Beyaz şarj kutusunda görülen kulaklığın telefondan şarj edilebileceği de reklamda dikkat çekilen noktalar arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy S10 ile ilgili tüm detayları resmi olarak duymak için yarına kadar sabretmek gerekiyor. Güney Koreli şirketin en az üç telefon barındıran S10 serisinin yanı sıra ilk katlanabilir telefonunu da tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Sport akıllı saat ve yenilenmiş Galaxy Home akıllı hoparlör de etkinlikte duyurulması muhtemel ürünler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER