Teknoloji

Galaxy S10 ailesinin tüm renkleri ortaya çıktı

samsung galaxy s10+

Samsung Galaxy S10 ailesi hakkındaki sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların sayısı ve netliği de tanıtım tarihi yaklaştıkça biraz daha artıyor. Basın fotoğraflarından videolara kadar uzanan pek çok sızıntı sayesinde telefonların detaylarını görmek mümkün olmuştu. Ancak cihazlara genel bir bakış atan ve renk seçeneklerini bir arada gösteren fotoğraflar ortaya çıkmamıştı. MySmartPrice sitesi ve duyumcu Ishan Agarwal tarafından paylaşılan fotoğraflarla birlikte bu eksiklik de gideriliyor. Söz konusu fotoğraflarda S10, S10+ ve S10e farklı renk seçenekleriyle görülüyor.

Samsung Galaxy S10e’yi iPhone XR’a rakip olarak konumlandıracağa benziyor. Akıllı telefon için seçilen renk seçenekleri de bu beklentiyi kuvvetlendiriyor. Galaxy S10e için “Kanarya Sarısı” olarak adlandırılan özel bir renk seçeneğinin sunulacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Yeni sızıntı bu seçeneği görmeyi sağlıyor. S10e için Kanarya Sarısı dışında gümüş, siyah ve su yeşili renk seçenekleri de bulunuyor.

Galaxy S10 ve S10+’ın renk seçenekleri ise daha da sınırlı gibi görünüyor. Paylaşılan fotoğraflarda sadece siyah, gümüş ve su yeşili seçenekleri mevcut. Telefonların seramik kaplı versiyonuna ait fotoğrafların henüz ortaya çıkmadığını belirten Ishan Agarwal, önümüzdeki dönemde mavi renkli S10’ların da portföye ekleneceğini dile getirdi.

samsung galaxy s10Samsung Galaxy S10 serisinin üyeleriyle tanışmak ve tüm resmi bilgileri almak için 20 Şubat‘a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER