Teknoloji

Samsung Galaxy S ve Galaxy S II’nin toplam satış rakamı 30 milyona ulaştı

Samsung fazlasıyla ilgi gördüğünü bildiğimiz Galaxy S serisi akıllı telefonları yeni bir dönüm noktasına daha ulaştı. Geçtiğimiz yılın haziran ayında piyasaya çıkan birinci nesil Samsung Galaxy S’in satışı 20 milyon adede ulaştı. Geçtiğimiz bahar aylarında piyasaya çıkan ve Galaxy S’in takipçisi olarak değerlendirilen Galaxy S II de kısa sürede birinci modelin şimdiye kadar ulaştığı satış rakamının yarısı kadar satmayı bildi.

Samsung’a göre Galaxy S II’nin satışı 10 milyona ulaştı. Galaxy S ve Galaxy S II beraber değerlendirildiğinde Samsung’un geçen yıl tanıttığı bu seri dünyada 30 milyon dolarlık satış rakamına ulaştığı sonucu çıkarılabilir. Bu da Galaxy S serisinin ne kadar popüler olduğunu gösteren bir durum. Üstelik Android fanları tarafından fazlasıyla beğeni toplayan Galaxy S II’nin satışlarındaki artış sürüyor.

Samsung, Galaxy S II’nin başarısını sahip olduğu Super AMOLED ekrana ve hızlı işlemcisine bağlıyor. Güney Kore’nin ikinci popüler telefonu konumunda olan Samsung Galaxy S II en az on ülkede de en popüler cihaz olarak nitelendiriliyor. Bakalım, S II’nin S’in satış rakamlarını yakalaması ne zaman gerçekleşecek?

İlgili – Samsung Mobile Press

İLGİLİ HABERLER