Manşetler

Samsung Galaxy S Light Luxury Çin’e özel bir S8 olarak geliyor

samsung galaxy s light luxury
Samsung Galaxy S Light Luxury, özünde bir Galaxy S8 Lite

Samsung Galaxy S Light Luxury, Çin’e özel bir Android telefon olarak tanıtıldı. Telefon özellikle tasarımıyla bir Galaxy S8 Lite olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy S8’in “lite” versiyonunun geleceği bir süredir konuşuluyordu. SamMobile‘ın haberine göre, söz konusu cihaz Çin’de resmen duyuruldu. Galaxy S8 Lite gibi basit bir ad yerine, Samsung bu telefona “Galaxy S Light Luxury” adını verdi.

Bu telefon, Samsung’un amiral gemisi telefonlarından Galaxy S8’in özellikler bakımından biraz kırpılmış bir versiyonu olma özelliğini taşıyor. Ancak aynı tasarımı, fiziksel Bixby tuşunu ve sıra dışı biçimde yerleştirilmiş parmak izi okuyucusunu barındırıyor.

5.8 inç Sonsuz Ekran 18.5:9 görüntü oranı ve Full HD+ çözünürlüğe sahipken telefonun içinde Snapdragon 660 yonga set bulunuyor. 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza da işlemciye eşlik ediyor. Ön ve arka kameralar sırasıyla 8 megapiksel ve 16 megapiksel çözünürlüğe sahip. Telefonun suya ve toza dayanıklılığı da IP68 sertifikasıyla belgeleniyor. Samsung Pay, kablosuz şarj, yüz tanıma, 3000 mAh kapasiteli pil ve iris tarayıcı da diğer özellikler arasında bulunuyor. Samsung Galaxy S Light Luxury Android Oreo ile yüklü olarak geliyor.

samsung galaxy s light luxury
Samsung Galaxy S Light Luxury

Android telefon Çinli alışveriş sitesi JD.com’da, 3999 yuan (2852 TL) fiyat etiketiyle; siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle sunuluyor. Erken davrananlar bu telefonu 1 Haziran’a kadar 3699 yuan (2638 TL) karşılığında sipariş edebilecekler. Telefonun Çin dışında satışa sunulup sunulmayacağı şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER