Teknoloji

Samsung Galaxy S IV konsepti ön yüzünde tuş barındırmayan bir tasarımı işaret ediyor

Bu yılın ilk yarısında gelecek olan Samsung Galaxy S IV için beklentiler artmaya başladı. Ortalıkta dolaşmaya başlayan ve genellikle hayranlar tarafından hazırlanmış çeşitli konsept ürünler yeni nesil Samsung Galaxy S IV’ün neye benzeyebileceği konusunda ipuçları veriyor. SamMobile sitesi de bunlardan bir tanesini paylaşmış. Söz konusu konsept ön yüzünde herhangi bir tuş barındırmayan, bu açıdan son iki Nexus akıllı telefonuna benzeyen bir cihazı işaret ediyor.

Hazırlanan Samsung Galaxy S IV konseptinde ortalıkta dolaşan dedikodulara da dayanılarak çeşitli teknik özelliklere dair detaylar da verilmiş. Buna göre 2.0 GHz hızında çalışan Exynos 5450 dört çekirdekli işlemci barındıran cihazda 2 GB RAM yer alıyor. Mali-T658 gibi güçlü bir grafik işlemci barındırması öngörülen dördüncü nesil Galaxy S cihazında 4.99 inç’lik, 1920 x 1080 Full HD Super AMOLED ekranın olacağı da hayal ediliyor.

Aslında resmedilen bu cihazın gerçek olduğunu iddia eden SamMobile kaynağı ileride daha çok fotoğraf paylaşacağını da kaydetmiş. O halde ilgili gelişmeleri şüpheyi de elden bırakmadan takip etmekte fayda var.

Samsung Galaxy S IV’ün şubat veya nisan aylarında tanıtılacağına dair haberler geliyor. Onlardan daha kesin olduğunu düşündüğümüz şey ise yepyeni Galaxy S4 ile önümüzdeki yaza girerken tanışacak olmamız. Geçmişteki Galaxy S telefonlarının çıktığı zamanı göz önünde bulundurduğumuzda 2013 modelin de aynı zaman penceresi içinde gelmemesi için hiçbir neden yok.

İlgili >> SamMobile

İLGİLİ HABERLER