Manşetler

Samsung Galaxy S III’ün Türkiye tanıtımı 30 Mayısta bir partiyle yapılacak

Samsung Galaxy S III ay sonunda, daha doğrusu 29 Mayısta Avrupa’da satışa çıkacak. Telefonun haziranda Türkiye’de de satışa çıkacağına yönelik beklentilerimizi sürekli dile getiriyoruz ve Samsung Türkiye’den de bu beklentimizi doğrulayacak bir haber geldi. Samsung Türkiye, Galaxy S III’ün tanıtımı için dünyaca ünlü DJ’ler Avicii ve Bob Sinclar’i Türkiye’ye getiriyor.

Galaxy S III, bu iki DJ’in Caddebostan ve Nişantaşı’nda eş zamanlı olarak vereceği konserlerle birlikte 30 Mayıs Çarşamba akşamı tanıtılacak. İsteyen herkes bu partilere katılabilecek. Tanıtım partisinin akabinde, gelecek ay içinde Samsung Galaxy S III’ün de piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Samsung GALAXY S III, galaksinin en başarılı DJ’leri Avicii ve Bob Sinclar’i Türkiye’ye getiriyor!

Samsung GALAXY S III’ün Türkiye’ye gelişi, dünyaca ünlü DJ partileriyle kutlanıyor!

“İnsanı en iyi anlayan” teknolojiyle donatılan Samsung’un üstün akıllı telefonu GALAXY S III, dünyanın en ünlü DJ’lerinden Avicii ve Bob Sinclar’in performans sergileyeceği partilerde tanıtılacak. Konserler, 30 Mayıs, Çarşamba akşamı Caddebostan ve Nişantaşı’nda eşzamanlı düzenlenecek.  

22 Mayıs 2012, İstanbul- Samsung Electronics, doğadan ilham alarak tasarladığı yeni lider telefonu GALAXY S III’ü Türkiye pazarına sunuyor. Samsung, GALAXY S III’ün Türkiye’ye gelişi şerefine 30 Mayıs 2012, Çarşamba akşamı Caddebostan ve Nişantaşı’nda kutlama partileri düzenliyor.

Kullanıcısını tanıyan ve ne istediğini anlayarak karşılık veren GALAXY S III partileri, ünlü DJ’ler Bob Sinclar ve Avicii’nin canlı performanslarını ziyaretçilerle buluşturacak. İsteyen herkesin katılabileceği ücretsiz partiler, Power FM DJ’lerinin performansıyla başlayacak, sonrasında Nişantaşı’nda Bob Sinclar ve Caddebostan’da Avicii’nin büyüleyici performanslarına sahne olacak.

Hazırladıkları setlerle dünya listelerinde haftalarca “hit” olan DJ’ler Bob Sinclair ve Avicii’nin canlı performanslarını dinlemenin yanı sıra, dünyanın merakla beklediği GALAXY S III’ü ilk defa görme ve deneyimleme şansı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda GALAXY S III’ün tanıtım partileri, saat 22:00’de Rumeli Hisarı’nda düzenlenecek video gösterileri ile de görsel bir şova dönüşecek.

Partilerle ilgili detaylı bilgi için Facebook.com/SamsungTurkiye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

BobSinclar konseri
Yer: Nişantaşı, Abdi İpekçi meydanı
Etkinlik başlangıç : 20:00
Konser : 22:00

Avicii konseri
Yer: Caddebostan sahil – Migros arkası
Etkinlik başlangıç : 20:00
Saat: 22:00

*Katılım ücretsizdir.

İLGİLİ HABERLER