Teknoloji

Samsung Galaxy S III’e ait olduğu iddia edilen basın fotoğrafları sızdı

Android dünyasının heyecanla beklenen akıllı telefonu olarak nitelendirebileceğimiz Samsung Galaxy S III’e ait yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Basın fotoğrafı tadında olan ve Photoshop hilelerinin bulunduğuna inanılan bu fotoğraflara bakılırsa cihazda ne özel bir kamera tuşunun ne de güç butonunun esamesi okunmuyor.

Ekranın altında üç adet dokunmatik navigasyon tuşunun varlığı dikkat çekerken ekranda TouchWiz kullanıcı arayüzü görülüyor. Konuyla ilgili bir yazı yayınlayan The Verge sitesine gelen yorumlara göre ekrandaki grafikler geçen yıl gerçekleştirilen Galaxy S II tanıtım etkinliğine özel basın fotoğraflarından alınmış. Ancak site bu durumun cihaz fotoğraflarının doğruluğuna gölge düşürmesini istemiyor, sorumlu olan halkla ilişkiler ajansının bu yola gitmiş olabileceğini dile getiriyor.

Samsung Galaxy S III’e ait olduğu iddia edilen bu fotoğraflarda dikkat çeken bir ayrıntı da Samsung’un Galaxy Tab 10.1N ile birlikte karşımıza çıkardığı önde, ekranın kenarlarında hoparlör anlayışını, Galaxy Tab 2 10.1, 7.0 ve Galaxy Note 10.1 tabletlerin ve Galaxy S WiFi 4.2 medya oynatıcısının yanı sıra Galaxy S III’te de kullanması.

Bu arada Samsung’un Galaxy S III’ü ne zaman tanıtacağı konusunda söylentiler devam ediyor. Mart ayı deniyordu, ancak bu ayı sonlandırmak üzereyiz. Elimizde şimdi nisan ve mayıs aylarını işaret eden farklı iddialar var. Samsung Çin’in başkanı dün verdiği demeçte Samsung Galaxy S III’ün tanıtımının bir ay öne çekildiğini, yani mayıstan nisana alındığını vurgulamıştı. Eğer nisanda bir tanıtım olursa ve Samsung bu cihazı tanıtımdan kısa bir süre sonra piyasaya sürmeye başlarsa, o halde geçen yılki Galaxy amiral gemilerinde olduğu gibi Türkiye’de de yaza Samsung Galaxy S III ile birlikte girmek mümkün olabilir.

İlgili – GSM Helpdesk

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER