Teknoloji

Samsung Galaxy S III’e ait aksesuarların resmi basın fotoğrafları ortaya çıktı

Samsung, Galaxy S III için birçok aksesuarın mevcut olacağını cihazın lansmanı sırasında açıklamıştı, şimdi Mobile Fun sitesinin ele geçirdiği resmi basın fotoğrafları sayesinde bu aksesuarlar hakkında daha fazla fikir sahibi olma fırsatı yakaladık.

Bu aksesuarlar içinde en dikkat çekici olanı C Pen adlı kapasitif ekran kalemi. Her ne kadar C Pen’in Galaxy Note’un S Pen’i kadar doğruluğa ulaşmayacağı düşünülse de, bu kalem rahat tutulur gibi kullanıyor. Tabii esas yargıya varmak için kalemi Galaxy S III ile birlikte kullanmak gerekiyor. Bir diğer aksesuar yine Galaxy Note için çıkarılmış olana benzer bir kapak. Telefonun arka panelinin yerinden çıkarılması ve kapağa ait olan arka panelin telefona takılmasıyla birlikte kullanıma hazır hale gelen bu kapak Galaxy S III’ün önünü tamamen kapatıyor ve ona bir defter görünümü veriyor.

Kalem ve kapağın dışında HDMI destekli Wi-Fi Display Hub ve çıkarılabilir batarya şarj aleti işlevi gören yerleştirme istasyonu da Galaxy S III’ün diğer aksesuarları arasında yer alıyor. Bu aksesuarların yanı sıra bir de kablosuz şarj adaptörü çıkacak. Ne var ki, bu kablosuz aksesuarın çıkışını eylüle sarkacağı söylenmişti. Acaba eylül gecikmesi diğer aksesuarlara da sirayet edecek mi, yoksa onları daha önce piyasada bulacak mıyız? Bu soruların cevabı henüz mevcut değil.

İlgili – MobileFun

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER