Teknoloji

Samsung Galaxy S III ve iPhone 4S düşme testlerinde karşı karşıya – Video

Popüler bir elektronik cihaz, özellikle akıllı telefon veya tablet piyasaya çıktığında, internet ünlüsü olmak, adından söz ettirmek isteyenlerin farklı videolarla karşımıza çıkmasına alıştık. Samsung Galaxy S III’ün çıkışıyla birlikte bu kişilere yine gün doğdu. SquareTrade ekibi bunu fırsat bilip Samsung Galaxy S III ile iPhone 4’ü düşme testinde yarıştırmış.

Elektronik ürün garanti şirketi iPhone 4S ve Galaxy S III’ü üç farklı testten geçirmiş. Bunlardan ilki kulak seviyesinden serbest düşme, ikincisi havaya fırlatma ve düşmesini bekleme, üçüncüsüyse bir otomobilin bagaj kapağı üzerinde duran telefonların otomobilin hızla hareket etmesiyle birlikte düşmesi.

Söz konusu testlerden başarılı olarak çıkan telefon iPhone 4S oldu. İlk testte Galaxy S III’ün ekranında ufak bir çatlak oluşurken iPhone 4S’in ise kenarında birkaç sıyırık meydana geldi. İkinci test sonucunda iPhone 4S’in arkasındaki cam çatlarken Galaxy S III’ün arka kapağı yerinden çıktı, pili de telefondan ayrıldı, ekranı ise sağlam kaldı. Son testte ise iPhone 4S kazayı ufak hasarlarla ve camlarını sağlam tutarak atlatırken, Galaxy S III’ün ön camı çatladı.

SquareTrade’in videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili – LA Times

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER