Teknoloji

Samsung Galaxy S III Türkiye’ye zengin aksesuar seçenekleriyle birlikte gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

efc-1g6fwe_jpg

Samsung Galaxy S III için 30 Mayıs tarihinde İstanbul’un iki farklı yerinde aynı anda lansman partileri düzenlenecek ve bunun sonrasında haziran başında da telefonu mağazalarda görmeye başlayacağız. Samsung, merakla beklenen bu Android “amiral gemisi” cihazını satın alacak müşterilerine zengin aksesuar desteği de sunacak. Galaxy S III’ün lansmanından hemen sonra bu cihaza ait olan çeşitli aksesuarların detayları basın fotoğrafları eşliğinde internete sızmıştı. İşte o aksesuarlar Galaxy S III çıktıktan sonra Türkiye’deki tüketicilerle de buluşacak.

Listeye baktığımızda EPL-3FHUBE HDMI dönüştürücünün yer aldığını görüyoruz. Bu aksesuar sayesinde Samsung Galaxy S III’ün ekran görüntüsünü HDMI kablosu yardımıyla harici monitörlere veya HDTV’lere yansıtmak mümkün olacak. ETC-S10 kapasitif kalem Samsung Galaxy S III ile Galaxy Note’daki gibi ekran üzerinde notlar alınmasını veya çizim yapılmasını sağlayacak. EDD-D200BE şarj ve hoparlör bağlantılı masaüstü standı Galaxy S III’ün özellikle ofis ortamında daha verimli ve eğlenceli bir şekilde kullanılmasına izin verecek. EAD-T10 AllShare Cast cihazıysa Samsung Galaxy S III’ün ekran görüntüsünün  kablosuz olarak HDMI bağlantısına sahip herhangi bir TV’ye gönderilmesine izin verecek.

edd-d200be_jpgBu aksesuarların dışında Samsung Galaxy S Note’un kapaklarına benzer, farklı renklerde kapaklar ve cihazın arkasını tamamen örtecek, yine farklı renklerde kılıflar da Samsung Galaxy S III sahiplerinin beğenisine sunulacak. Galaxy S III için çıkarılacak aksesuarlar arasında kablosuz şarj istasyonu da bulunuyordu, ancak bunun çıkışının yurtdışında da gecikeceği, eylül ayına sarkacağı söylenmişti. Bu aksesuar yurtdışında piyasaya çıktıktan sonra herhalde Türkiye’ye de gelecektir.

Galeri: Samsung Galaxy S III Aksesuarları
[nggallery id=918]

İLGİLİ HABERLER