Manşetler

Türkiye’deki Samsung Galaxy S III’ler için Android 4.1.3 Jelly Bean güncellemesi ve Premium Suite paketi sunuldu

Samsung’un bir ayı aşkın zaman önce yurt dışında dağıtımına başladığı Samsung Galaxy S III Jelly Bean güncellemesi nihayet Türkiye’deki cihazlara da ulaştırılmaya başlandı. Üstelik Türkiye’deki cihazlara gelen güncelleme daha önce sözünü ettiğimiz Premium Suite paketi ve Android 4.1.3 Jelly Bean ile birlikte geliyor.

Samsung-Galaxy-S-III-Inceleme-00013

Güncellemeyle birlikte Samsung Galaxy S III sahipleri iki farklı kategoride güncellemeler alıyor. Bağlamsal farkındalık olarak nitelendirebileceğimiz birinci kategoride telefonun kullanıcı hareketlerine karşılık vermesini sağlayan, tahmin esasına dayalı Page Buddy özelliği yer alıyor. Bağlamsal menü sayesinde kullanıcılar en sık kullandıkları uygulamaları en başta görecek; bağlamsal etiketleme de kullanıcılara fotoğraflara tarih, zaman ve hava durumu ekleme şansı sunacak. Bir diğer kategori olan geliştirilmiş özellikler kısmında da Galaxy Note II kullanıcılarının yararlandığı çoklu pencere görüntüleme özelliği de bulunuyor. Bu sayede aynı anda iki uygulamayı eş zamanlı olarak farklı pencerelerde görüntülemek mümkün oluyor.

Samsung Galaxy S III GT-I9300 sahiplerinden güncellemenin cihazlarına gönderilip gönderilmediğine dair yorumlarını aşağıdaki yorum alanına bekliyoruz. Ayrıca güncellemeyi yükleyen okuyucularımız da ilk izlenimlerini yine yorum alanı aracılığıyla paylaşabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER