Teknoloji

Samsung Galaxy S III ile ilgili detayları gösteren grafik internete sızdı

Samsung’un amiral gemisi niteliğindeki Android akıllı telefonu Galaxy S II’nin halefi olarak nitelendirilen Galaxy S III ile ilgili dedikodular internette dolaşıyor. Zaman geçtikçe cihazla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkıyor. Samsung Mobile tarafından hazırlanan bir grafikte Galaxy S III’ün varlığına ve taşıyacağı teknik özelliklere dair bilgilere rastlandı.

Buna göre, Galaxy S III’te çift çekirdekli, 1.8 GHz çift çekirdekli Samsung Exynos 4212 işlemci, 4.6 inç’lik Super AMOLED Plus HD ekran, 2 GB RAM, 12 megapiksellik kamera yer alacak. Yukarıda gördüğünüz fotoğrafı sızdıran Phandroid rakamların tam olarak kesinleşmediğini, grafikte çizilen konseptin gelecek cihaz için bir sıçrama noktası niteliği taşıdığını vurguladı. Cihazın kamerasının W750 BSI CMOS sensör barındırdığı, ayrıca  LTE şebekesiyle uyumlu bir şekilde çalışacağı söyleniyor.

Cihaz Android Ice Cream Sandwich ile çalışacak ki, bu çok da şaşırtıcı değil. Ancak garip olan birşey var ki, grafikte cihazın ekranının altında yer alan fiziksel tuşlar dikkat çekiyor. Bu durum, söz konusu grafiğin gerçekliği konusunda soru işaretleri oluşturuyor. Hatırlayacak olursanız, Honeycomb ile birlikte fizilksel tuşların işlevi yazılım tabanlı kontrollere bindirilmişti. Honeycomb’un devamı olan Ice Cream Sandwich’te de bu çizginin devam edeceğini düşünüoyurz. Belki Galaxy S II’deki gibi basmalı bir giriş tuşu olabilir, ancak bu tuşun her iki yanındaki menü ve geri tuşları artık gereksiz gibi görünüyor.

İlgili – Phandroid

İLGİLİ HABERLER