Manşetler

Samsung Galaxy S III için Jelly Bean 4.1.2 güncellemesi “Premium Suite” paketiyle birlikte dağıtılmaya başlandı

Samsung, uluslararası Galaxy S III kullanıcılarına yönelik Jelly Bean 4.1.2 güncellemesini Premium Suite paketi ile birlikte dağıtmaya başladı. Galaxy S III kullanıcıları da böylelikle Galaxy Note II’de bulunan çoklu pencere görüntüleme gibi bazı özelliklere kavuşacaklar. Şu ana kadar Polonya, Hindistan, Birleşik Krallık, Fransa, İsveç, İtalya, Sri Lanka, Tayvan ve Cezayir’de bulunan Galaxy S III sahipleri Jelly Bean 4.1.2 güncellemesine erişebildiler.

Samsung-Galaxy-S-III-Inceleme-00030

Güncelleme iki temel kategoriye ayrılıyor. Bu kategoriler bağlamsal farkındalık ve geliştirilmiş özellikler adlarını taşıyor. Bağlamsal farkındalık güncellemeleri Page Buddy’yi de bünyesinde barındırıyor. Telefonun kullanıcının hareketlerine karşılık vermesini sağlayan, tahmin esasına dayalı bir özellik olan Page Buddy sayesinde telefona kulaklık takıldığı zaman müzikçalar otomatikman aktif hale geliyor. Bağlamsal menü kullanıcılara en sık kullandıkları uygulamaları ilk başta görmelerine izin verirken, bağlamsal etiketleme de kullanıcılara fotoğraflara tarih, zaman ve hava durumu bilgileri ekleme şansı sunuyor.

Geliştirilmiş özellikler kısmında ise göze ilk çarpan yenilik, Galaxy Note II kullanıcılarının bir süredir keyfini sürdüğü çoklu pencere görüntüleme özelliği. Kullanıcılar bu özellik sayesinde aynı anda iki uygulamayı eş zamanlı olarak farklı pencerelerde görebiliyorlar. Okuyucu modu da kullanıcılara metin boyutunda oynama yapma ve web sayfalarını tek dokunuşla paylaşma imkanı sunuyor. Facebook Kilit Şeridi de telefonun kilit ekranı üstünden Facebook haber kaynağını kontrol etmeyi sağlıyor. Kameraya eklenen ”Auto Share Shot” modu ile kullanıcılar çektikleri fotoğraf ve videoları NFC üstünden paylaşabiliyorlar.

İlgili >> Samsung

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER