Manşetler

Samsung Galaxy S III 3 Mayısta Londra’da tanıtılabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S III için geri sayım devam ediyor. Güney Koreli şirket 3 Mayıs tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenleyeceği basın toplantısının davetiyelerini göndermeye başladı. Davetiyede tanıtılacak yeni cihazla ilgili herhangi bir emare yok. Hollandalı Tweakers sitesine gönderilen davetiyede etkinliğin bir Samsung Mobile Unpacked etkinliği olduğu belirtilirken “Gelin ve gelecek Galaxy ile çalışın” sloganı yeni bir Galaxy ürünüyle tanışacağımızın haberini veriyor.

Samsung Galaxy S III ile ilgili olarak ortalıkta birçok dedikodu dolaşıyor. Samsung’un sadece 7 mm.’lik kalınlıkla mevcut Galaxy S II’den daha ince bir cihaz çıkaracağı beklentileri başından beri dile getiriliyor. Bunun yanı sıra 8 megapiksel, 1080p video kayıt yetenekli kamera da muhtemel teknik özellikler arasında. Ekran konusunda beklentiler 4.65 inç’lik Super AMOLED Plus ekran üzerine yoğunlaşmış durumda. Pentile teknolojisi kullanılmayan bu OLED ekranın daha iyi bir görsel deneyim sunacağı belirtiliyor. Kablosuz şarj desteği ve çeşitli bağlantı seçenekleri de Galaxy S III için dillendirilen özellikler arasıunda bulunmakta.

iOS tarafında “iPhone 5” nasıl bir beklenti yarattıysa, Android tarafında da “Samsung Galaxy S III” için benzer bir durumun olduğundan söz edebiliriz. Samsung’un birinci nesil Galaxy S’i ve onun takipçisi Galaxy S II en çok satan Android cihazları arasında yer aldı ve Samsung’un Android cihaz üreticileri arasında öne çıkmasını sağladı. Beklenen yeni Galaxy S amiral gemisi cihazın bu çizgiyi devam ettirmesini bekliyoruz. 3 Mayısta ortaya çıkacakları ve detaylarını tabii ki Teknoblog’da bulacaksınız.

İlgili – Tweakers

İLGİLİ HABERLER