Manşetler

Türkiye’deki Samsung Galaxy S II’ler için Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich güncellemesi yayınlandı

samsung-galaxy-s-ii-turkiye-lansmani-00011

Samsung Galaxy S III beklentisi her geçen gün daha da artıyor, ancak o cihaz çıkana kadar Galaxy S II “amiral gemisi” sıfatını korumaya devam edecek. 2011 yılının flaş telefonlarından biri olan ve 2012 GSMA’de en iyi akıllı telefon seçilen Galaxy S II için Ice Cream Sandwich güncellemesinin 2012’nin ikinci çeyreğinde geleceği bilgisi verilmişti. Samsung bu sözünü tutmaya başladı. Yurtdışından takip ettiğimiz kadarıyla Galaxy S II’lere Ice Cream Sandwich dağıtımı başlamıştı. Aldığımız bilgiler Türkiye’deki Galaxy S II’lerin de Android’in en son sürümüyle tanışmaya başladığı şeklinde.

I9100XWLP7/I9100OJVLPB/I9100XXLPS/I9100XWLP7 versiyon numaralarına sahip Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich sürümü yayınlandı. Güncelleme işlemi Samsung’un Kies adı verilen cihaz yönetim yazılımı üzerinden yapılıyor. Bu nedenle Samsung Galaxy S II’nizi bilgisayara bağlamanız gerekiyor. Samsung Galaxy S II sahiplerinin güncellemeyle ilgili görüşlerini aşağıdaki yorum alanına bekliyoruz. Bu arada eğer Kies’in cihazınızı görememesi gibi bir durum söz konusu olursa, telefonunuzu kapatıp tekrar açın ve sonrasında bilgisayara bağlayın.

Samsung Galaxy S II’ye Ice Cream Sandwich’in gelmesiyle birlikte Türkiye’deki Gingerbread veya daha alt bir sürümle piyasaya çıkmış akıllı telefonlarda da Ice Cream Sandwich güncellemesini görmeye başladık. Yılın ilerleyen zamanlarında hem Samsung’un (bkz. Galaxy Note) diğer Android cihazlarına hem de diğer üreticilere ait akıllı telefonlara Ice Cream Sandwich’in gelmesini bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER