Teknoloji

Samsung Galaxy S II Plus mı geliyor?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s-ii-turkiye-lansmani-00012

Bu ayın sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde Samsung Galaxy S III’ün tanıtılmayacağı doğrulandı. Ancak Samsung bu etkinlikte yine ilgi çekici şeyler tanıtacağının işaretini verdi. An3DBenchXL adlı bir benchmark aracının veritabanında rastlanan Galaxy S II Plus adlı bir cihaz bilgisi Samsung’un Galaxy S III’ü çıkarmadan önce Galaxy S II ile arasında bir köprü vazifesi görecek cihaz çıkaracağı beklentisine neden oldu.

Benchmark bilgilerine göre Galaxy S II Plus cihazında WVGA (800 x 480) çözünürlüklü ekran, 1.5 GHz işlemci ve Android 2.3.4 yer alıyor. İşlemci hızı cihazın Galaxy S II’ye göre artı değerlerinden bir tanesi gibi görünüyor. Samsung benzer bir hamleyi geçen yıl da yapmış, Galaxy S II ile aynı zamanda bir önceki nesil Galaxy S’in “Plus” versiyonunu da satmıştı. Aslında Apple da benzer bir pazarlama stratejisi izlemiyor mu? Piyasada şu anda iPhone 4S ile birlikte iPhone 3GS’i bile görmek mümkün.

Samsung Galaxy S III Mobil Dünya Kongresi’ni pas geçse de, Güney Koreli şirket bu cihazı yılın ilk yarısında düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak. Büyük ihtimalle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yaz başında da piyasaya sürecektir.

İlgili – Pocket Now

İLGİLİ HABERLER