Teknoloji

Samsung Galaxy S II için Ice Cream Sandwich güncellemesi 10 Martta çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S II için uzun süredir beklenen Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinin 10 Marttan itibaren yayınlanacağı Samsung’un resmi sitesi tarafından açık edildi. Bu güncellemenin 10 Mart tarihinde Türkiye’de de çıkıp çıkmayacağını şu an için net bir şekilde söyleyemeyiz. Samsung, güncellemenin yapılması için Kies 2.0’ın gerektiğine de dikkat çekti.

Samsung’un web sitesinde bulunan Sık Sorulan Sorular bölümündeki bilgilere göre Yüzle Kilit Açma, Android Beam, mobil veri kullanımı izleyicisi gibi daha önce gerçekleştirdiğimiz Galaxy Nexus incelemesinde irdelediğimiz standart Ice Cream Sandwich özellikleri cihaza kazandırılacak. ICS güncellemesinin Flash içeriğe olan desteği keseceğini belirtelim, Flash kullanıcılarının bu hususa ayrıca dikkat etmeleri gerek. Samsung bazı uygulamaların ayarlarının sıfırlanabileceğini, ana ekran görünümünün kaybedilebileceğini belirtti. Neyse ki, kullanıcıların telefondaki verileri hemen hemen silinmeden kalacak.

Samsung kabloszu bağlantı üzerinden yapılacak bir güncellemeyi de yayınlayacak, ancak şu an için Kies seçeneği Android 4.0’ı yüklemek isteyenler için en hızlı yol olacak gibi görünüyor. Bu arada Samsung Galaxy SL kullanıcılarını da ilgilendiren bir haberimiz var. I9003JVKPE/I9003OJVKP7/I9003JXKP3/I9003JVKPE seri numaralı cihazlar için en üst versiyon yayınlandı. Güncellemeyle birlikte bu cihaz sahipleri Gingerbread’in en üst versiyonuna güncelleme yapabilecek.

İlgili – Samsung
İlgili – SamsungCSPortal

İLGİLİ HABERLER