Manşetler

Samsung Galaxy S II için erken inceleme – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, yeni nesil Android akıllı telefonu Galaxy S II’yi geçtiğimiz ayki Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkarmıştı. Çift çekirdekli işlemciye sahip olan bu akıllı telefonun özelliklerini yüzeysel bir şekilde görmüştük. mobile-review sitesi ise bir adım ileri giderek bu cihazın bir prototipini ele geçirmeyi başarmış ve hiç zaman kaybetmeden incelemesini gerçekleştirmiş.

4.27 inç’lik Super AMOLED Plus ekran taşıyan bu cihazın Sony Ericsson akıllı telefonlarında yer alan BRAVIA Engine benzeri DNIe+ görüntü işleme teknolojisine sahip olduğunu biliyoruz. Sitenin elindeki modelin Tegra 2 işlemcili versiyon olduğuna inanılıyor, ancak bu doğrulanmış değil. Yine de cihazın ATRIX 4G veya Optimus 2X gibi aynı tür cihazlardan yavaş kalmadığına dikkat çekiliyor.

Olumsuz yanlara bakacak olursak, hareket kontrol sisteminin etkilemekten uzak ve telefonun ele biraz büyükçe geldiği vurgulanıyor. Buna rağmen karşımızda 8 megapiksel kameraya ve aşağıdaki videoda göreceğiniz şekilde hızlı bir kullanıcı arayüzüne sahip bir cihaz duruyor.

mobile-review’ın incelediği cihazın bir prototip olduğunu hatırlatmakta fayda var. İnanıyoruz ki, cihaz piyasaya çıkmaya hazır hâle geldiğinde ufak tefek pürüzler de halledilmiş olacaktır.

Video: Samsung Galaxy S II İncelemesi

Video: Samsung Galaxy S II ve Galaxy S arasında arayüz hız karşılaştırması

İlgili – mobile-review

İLGİLİ HABERLER