Teknoloji

Samsung Galaxy S II Hepsiburada.com üzerinden ön siparişe sunuldu (güncellendi)

Samsung’un gözde Android telefonu Galaxy S II geçtiğimiz aydan itibaren yurtdışında piyasaya çıkmaya başladı. Görünüşe göre, biz de bu akıllı telefon için fazla beklemeyeceğiz. Hepsiburada.com Samsung Galaxy S II’yi ön siparişe sundu. Planlanan teslim tarihi ise 30 Haziran 20 Haziran.

Bu yılın Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan Samsung Galaxy S II’de 480 x 800 çözünürlüklü, 4.3  inç’lik Super AMOLED Plus ekran, 1.2 GHz’lik çift çekirdekli ARM Cortex tabanlı işlemci, 8 megapiksel kamera, 1650 mAh’lik batarya gibi özellikler bulunuyor. 1.2 GHz’lik işlemcinin yer alıyor olması, Galaxy S II’nin Türkiye’ye Exynos işlemcili örnekleriyle geleceği şeklinde yorumlanabilir.

Samsung’un Galaxy S II için biçtiği fiyat KDV dahil 1699 TL. Ayrıca 12 aylık peşin fiyatına taksit seçenekleri de mevcut. Merak edenler veya bu cihaz için ön siparişte bulunmak isteyenler ayrıntıları aşağıdaki Hepsiburada bağlantısında bulabilir.

İlgili – Hepsiburada.com

Güncelleme 1: Samsung Türkiye’nin Facebook sayfasında Galaxy S II’nin logosunun ve altında geri sayım sayacının yer aldığı bir uygulama bulunuyor. Sayaç 10 Haziran gece saat 00.00’da sıfırlanacak şekilde ayarlanmış. Bakalım, bu bekleyişin sonunda ne çıkacak? Galaxy S II Türkiye’ye geliyor, orası kesin…

İlgili – Facebook (Samsung Türkiye)

Güncelleme 2: Hepsiburada.com’daki Samsung Galaxy S II sayfasında teslim tarih bilgisi güncellendi. Cihazın 20 Haziran 2011 tarihinden itibaren teslimata çıkacağı belirtiliyor.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER