Manşetler

Samsung Galaxy S Android 2.3 Gingerbread güncellemesini almaya hazırlanıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Almanya, Galaxy S’in Mart 2011 içinde Android 2.3 Gingerbread güncellemesini alacağını duyurdu. Samsung’un Frankfurt’ta düzenlemiş olduğu blog yazarları etkinliğinde açıklanan bu gelişme şimdilik sadece Almanya’yı ilgilendiriyor olabilir.

Türkiye’de satılan Samsung Galaxy S’lerin Android 2.3 Gingerbread’i ne zaman alacağına dair net bir tarih açıklanmış değil. Samsung İtalya’nın Galaxy S için sadece Android 2.2.1 sürümünü hazırladığını düşünecek olursak, Türkiye için de her türlü ihtimâlin varolduğunu söyleyebiliriz. Galaxy S’in Android 2.2’ye geçişinin ne kadar uzun ve biraz sancılı bir süreç olduğunu herhalde hatırlarsınız.

Bu arada Samsung Gingerbread’in üzerine kendi arayüz yazılımı olan TouchWiz’i de eklediği için şirketin Android telefonlarına yeni sürümün gelmesi Nexus S ve Nexus One’a göre biraz daha zaman alıyor. Bu arada Samsung’un Android 2.3 Gingerbread sürümüyle çıkacak olan Galaxy S II akıllı telefonunun da bahar ayları içinde piyasaya çıkması bekleniyor. Samsung Türkiye’nin Galaxy S II’yi Türkiye’de ne zaman satışa sunacağı ise henüz açıklanmadı.

İlgili – Android Community
İlgili – Samsung Hub

İLGİLİ HABERLER