Teknoloji

Samsung’un akıllı yüzüğü Galaxy Ring, S24 serisiyle birlikte tanıtılmayacak

samsung galaxy ring

Samsung Galaxy Ring akıllı yüzüğün 2024’ün ilk ayında Galaxy S24 serisiyle birlikte resmiyet kazanacağı iddiası gündeme gelmişti. Ancak Güney Koreli yayın organı The Elec’in haberine göre, Galaxy Ring için 2024’ün üçüncü çeyreğini veya 2025’in ilk çeyreğini beklemek gerekecek.

Haberde Galaxy Ring’in tasarımının henüz son şeklini almadığı belirtiliyor. Ring’in mevcut hâliyle de pek çok özelliği desteklediği, ancak ürünün yine de ticarileştirilmeye hazır olmadığının altı çiziliyor. Samsung’un bir taraftan akıllı yüzüğünün boyutunu küçültmek bir taraftan da mümkün olduğunca fazla özellik sunmak için çalıştığı belirtiliyor.

Güney Koreli şirketin tek bir Galaxy Ring modeli üstünde çalışmadığı ve kullanıcılara dört farklı boyut seçeneği sunacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Samsung’un akıllı yüzüğünün geliştirme sürecinde çok sayıda şirketle iş birliği yaptığı ve bunlar arasında Doosung Tech ve Korea Seongjeon gibi Koreli kuruluşların olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Ring, Z Fold 6 ve Z Flip 6 ile birlikte resmiyet kazanabilir

Haberde Samsung’un Galaxy Ring’i 2024’ün üçüncü çeyreğinde katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 ile birlikte tanıtılabileceği belirtiliyor. Ancak Samsung’un tıbbi cihaz sertifikasına başvurması durumunda işlerin değişebileceği ve tanıtımın 2025’in ilk çeyreğine sarkabileceği vurgulanıyor.

Samsung Galaxy Ring’in “uzatılmış gerçeklik” (XR) ve karma gerçeklik (MR) başlıklarıyla birlikte çalışmasının planlandığı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER