Teknoloji

Samsung Galaxy R Snapdragon 450 işlemciyle geri dönebilir

samsung galaxy m
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung giriş seviyesinde bir akıllı telefon arayanlara 2015’ten bu yana Galaxy J ailesi altında çeşitli seçenekler sunuyor. Şirket bu seriye son olarak geçtiğimiz eylül ayında Galaxy J4+ ve J6+‘ı eklemişti. Ancak şirketin Galaxy J serisinin yerine başka seçenekler koymaya hazırlandığı iddia ediliyor. Samsung Galaxy R ismi de potansiyel yeni adaylar arasında öne çıkıyor.

Güney Koreli şirketin Galaxy R isimli yeni bir seri üzerine çalıştığına dair haberler geçtiğimiz temmuz ayında da gündeme gelmişti.

Ancak o dönemde çıkan haberlerde seride sunulabilecek teknik özellikler konusunda bilgi verilmemişti. Sektörel kaynaklardan gelen son bilgiler ise Güney Koreli şirketin Galaxy R serisinde Qualcomm Snapdragon 450 işlemcili cihazlar sunacağı yönünde.

Samsung Galaxy R markası teknoloji meraklıları için yabancı bir isim değil. Güney Koreli şirket, 2011’de Galaxy S2’nin daha uygun fiyatlı versiyonu olarak Galaxy R modelini gözler önüne çıkarmıştı. Telefon piyasaya sürülmesiyle birlikte ilk etapta övgüyle karşılanmış; ancak bazı donanım problemleri nedeniyle üretimi kısa kesen Samsung, telefonun satışını da fazla zaman geçmeden kısa süre içinde durdurmuştu.

İLGİLİ HABERLER