Teknoloji

Samsung Galaxy Pocket ile ilgili ilk detaylar sızdı

Samsung’un akıllı telefon tarafında elde ettiği başarıda Galaxy S III ve Galaxy Note II gibi üst sınıf cihazların yanı sıra Galaxy Pocket gibi giriş seviyesi Android telefonlarının da büyük bir rolü bulunuyor. Akıllı telefon deneyimiyle ilk kez buluşacak olan kullanıcılar ucuz fiyatlı bu telefonlara fazlasıyla ilgi gösteriyor. Samsung da bunun bilinciyle bu segmentte yepyeni ürünler sunmayo sürdürecek. Bunlardan bir tanesi de yakında çıkacak olan Samsung Galaxy Pocket Plus olacak.

SamMobile sitesi bu telefonun hem fotoğrafını hem de hakkında edindiği bazı detayları paylaştı. Buna göre Galaxy Pocket Plus Broadcom’un 850 MHz hızında çalışan BCM21654 işlemcisini barındıracak. 1200 mAh kapasiteli batarya, Bluetooth 3.0 ve 2 megapiksel kamera da bu telefonun diğer özellikleri arasında yer alacak. Ekrana geldiğimizde ise 2.8 inç’lik QVGA TFT çözünürlüklü bir ekranın bulunduğunu görüyoruz. “Pocket” kelimesi Türkçe’de “cep” anlamına geliyor. Samsung da ekranı küçük tutarak bu telefonun cebe rahatlıkla sığması kriterini sağlamaya devam edecek. Telefonda Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ve bunun üzerinde TouchWiz kullanıcı arayüzünün yer alması bekleniyor.

Dedikodulara göre Galaxy Pocket Plus 2013’ün ilk yarısında Avrupa’da piyasaya çıkacak. Ürünün gelecek ay Mobil Dünya Kongresi’nde boy göstermesi ihtimaller arasında yer alıyor. Tabii, Samsung’un orada tanıtması muhtemel başka cihazların yanında Galaxy Pocket Plus biraz gölgede kalabilir, ancak biz tanıtılması durumunda haberini en hızlı şekilde size geçeriz.

İlgili >> SamMobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER