Teknoloji

Samsung Galaxy On7 Pro ve On5 Pro Hindistan’da satışa sunuldu

samsung galaxy on7 proSamsung Galaxy On7 Pro ve Galaxy On5 Pro adını taşıyan yeni akıllı telefonlarını Hindistan’da satışa sundu. Her iki telefonun da satışı sadece Amazon aracılığıyla gerçekleştirilecek. Tasarımları itibarıyla neredeyse aynı olan telefonlar arasındaki temel farkı içlerindeki bileşenler oluşturuyor. 4G uyumlu olan her iki telefonda da Ultra Veri Koruma Modu bulunuyor. Bu mod sayesinde web’de gezerken veya video izlerken yüzde 50’ye varan veri tasarrufu sağlanıyor.

Her iki cihaz da 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip. Galaxy On7 Pro’daki 3000 mAh kapasiteli pil, On5 Pro’da yerini 2600 mAh kapasiteli pile bırakıyor. Her iki telefonla da avuç içini göstererek selfie çekilebiliyor. 120 derecelik selfie modu ise daha çok kişinin fotoğrafta gözükmesini sağlıyor.

Samsung Galaxy On7 Pro 5.5 inç ekrana sahip

İki cihaz arasındaki farklardan birisi de ekran boyutu. Galaxy On7 Pro’da 5.5 inç olan ekran boyutu, On5 Pro’da 5 inçe düşüyor. Her iki ekran da HD çözünürlük sunuyor. On7 Pro gücünü dört çekirdekli 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon işlemci bulunuyor. On5 Pro’da ise Samsung’un kendi üretimi olan dört çekirdekli 1.3 GHz Exynos işlemci yer alıyor. Her iki telefonun da arka kameraları 5 megapiksel çözünürlüğünde. Arka panellere bakıldığında ise On7 Pro’da 13 megapiksel, On5 Pro’da ise 8 megapiksel çözünürlüğü görülüyor.

Her iki telefon da kutularından Android 6.0 Marshmallow işletim sistemleriyle çıkıyor. microSD kart yuvası ise dahili depolama alanının üstüne 128 GB daha eklenebiliyor.

İLGİLİ HABERLER