Teknoloji

Samsung Galaxy Note II’nin daha fazla marifetini gösterdi

Samsung Galaxy Note II‘nin bu ay itibariyle artık piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Tablet – telefon melezinin bugün itibariyle İngiltere’de piyasaya çıkması beklenirken, 24 Ekimde de ABD’de piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Herhalde bu ay Türkiye’nin de Galaxy Note II ile buluşacağı ay olacaktır. Tabii, Galaxy Note 10.1’in daha yeni piyasaya girdiğini ve Samsung Türkiye’nin bu iki ürünün çıkış zamanı arasına biraz mesafe koymak isteyebileceği ihtimalini de gözardı etmeyelim. Tüm bunlar bir yana Samsung, Galaxy Note II’nin daha fazla özelliğini tanıtmaya devam ediyor.

Güney Kore’de yayınlanan bir video bu cihazın birden fazla pencere üzerinde çalışmasını gözler önüne seriyor. Bu sayede kullanıcı ekranı ikiye bölerek bu bölmelerde iki ayrı uygulamayı çalıştırabiliyor. Şu an için bu çoklu pencere desteği yüklü şekilde gelen internet tarayıcısı, S Note, mesajlaşma ve bunun gibi varsayılan uygulamalarda sunuluyor. Bir başka video ise bir Samsung Galaxy Note II kullanıcısının ekranı ikiye bölüp her iki pencerede de S Pen’i kullanmasını gösteriyor.

Bunun yanı sıra videolarda Air View adı verilen ve kullanıcının e-postalarının veya cihazda yüklü olan videoların ön gösterimini S Pen’i ekran üzerinde havada bekleterek görmesine olanak sağlayan bir özellik de sunuluyor. PopUp Note ve kamera uygulaması içinde sunulan ve çekilen bir fotoğraf içinde yer alan yüzü başka bir kare içinde yer alan daha iyi görünümlü bir yüzle değiştirme fırsatı sunan Best Face düzenleme sistemi de Galaxy Note II’nin gösterilen özellikleri arasında bulunuyor.

İlgili >> Android Police, TMONews

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER