Manşetler

Samsung Galaxy Note III’e ait olduğu iddia edilen fotoğraf internete sızdı

Samsung Galaxy S4’ün tanıtılmasının ardından gözler Güney Koreli üreticinin bir diğer gözde Android telefon serisi olan Galaxy Note’un yeni modeline çevrilmişti. Yılın son çeyreğinde kullanıcılarla buluşması beklenen Android telefona ait olduğu iddia edilen bir görüntünün internete sızması da gecikmedi. Söz konusu fotoğrafla birlikte cihaza ait olduğu iddia edilen bazı özellikler de ortaya döküldü.

samsung-galaxy-note-3-300413

Galaxy Note’tan Galaxy Note II’ye geçerken ekranı büyüten Samsung’un aynı tavrı Galaxy Note III’te de sürdürmesi bekleniyor. Samsung’un akıllı telefonda 5.9 inç’lik bir ekran kullanacağı iddia edilirken, cihazın Galaxy S4 ile aynı piksel oranına sahip olacağı iddia edildi. Bu durum Galaxy Note III’ün daha düşük bir piksel yoğunluğuna sahip olacağı anlamına gelirken, cihazda Samsung yapımı olan Exynos 5410 Octa işlemcinin kullanılmasının yüksek bir ihtimal olduğu ifade edildi.

Çin menşeili cihaz blogu MyDrivers’ta yer alan bilgiler bununla sınırlı değil. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemiyle yüklü geleceği iddia edilen Galaxy Note III’te 3 GB RAM bulunması bekleniyor. Bu rakam şu ana kadar bir akıllı telefonda kullanılan en yüksek RAM miktarı olarak dikkat çekiyor. Dahili hafıza seçeneğinin 32 GB olacağı cihazda 64 GB’lık bir ek depolamaya müsade edileceği de sızan haberler arasında yer alıyor.

İlgili >> MyDrivers

İLGİLİ HABERLER