Manşetler

Samsung Galaxy Note II Türkiye’de satışa çıktı (güncellendi)

Samsung’un dün akşam düzenlediği bir etkinlikte Türkiye lansmanını gerçekleştirdiği Galaxy Note II bugün itibariyle artık teknoloji mağazalarının raflarında ve alışveriş sitelerinde boy göstermeye başlayacak. Teknoloji mağaza zinciri Teknosa Samsung’un 5.5 inç’lik 720p AMOLED HD ekranlı ve dört çekirdekli işlemci barındıran S Pen kalemli akıllı telefon-tablet melezini 1899 TL gibi bir fiyattan satışa sundu.

samsung-galaxy-note-ii-on-inceleme-27

Birinci nesil Galaxy Note geçtiğimiz yılın sonunda 2250 TL gibi bir fiyattan pazara girmişti. Teknosa’nın verdiği fiyat ikinci nesil telefonun daha uygun bir fiyatla piyasaya girdiğini gösteriyor. Bu arada Turkcell de Samsung Galaxy Note II’ye sahip olmak isteyenler için tarifeye ek ayda en düşük 72 TL’lik ödemelerle ve 24 aylık taahhüt gerektiren çeşitli teklifler hazırladı.

Dün akşam katıldığımız lansman etkinliğinde Galaxy Note II’yi test etme fırsatı bulduk. Cihazla ilgili ilk izlenimlerimizi Galaxy Note II ön inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

Güncelleme: Biz yazıyı yayınladıktan sonra Avea tarafından gönderilen basın bülteniyle mobil operatörün de Galaxy Note II’yi müşterilerine sunmaya başladığı haberi verildi. Bültene göre “beyaz ve gri olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan Samsung Galaxy Note II, 24 ay taahhütle, 4 ayrı kampanya teklifi ile 57 TL?den başlayan fiyatlarla Avea müşterileri ile buluşuyor.”

İlgili >> Donanımhaber, Teknosa

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER