Manşetler

Samsung Galaxy Note II ekim ayında kırılmaz düz ekran ve dört çekirdekli işlemciyle bekleniyor

samsung-galaxy-note-inceleme-00004

Samsung’un büyük ilgi gören tablet-telefon melezi Samsung Galaxy Note‘un halefinin önümüzdeki ekim ayında çıkacağı söyleniyor. Eğer bu durum gerçekleşirse Samsung Apple’ın aynı zamanda beklenen yeni nesil iPhone’undan, nam-ı diğer iPhone 5’inden rol çalmaya çalışacak demektir.

Samsung’un gelecek nesil tablet-telefon cihazında daha ince ve kırılmaz düz ekran (UBP) kullanacağı söyleniyor. Esnek ekran teknolojisinin öncülü olduğu söylenen UBP teknolojisi sayesinde içerideki donanımlardan fedakarlık yapmadan daha ince tasarıma kapı açılıyor. Yeni cihazın dört çekirdekli işlemci, 12 megapiksel kamera, kapasitesi daha da artırılmış batarya gibi teknik özelliklerin bulunabileceği söyleniyor. Adının ise Galaxy Note II olarak adlandırılması ihtimaller dahilinde bulunuyor.

Bu arada haberin kaynağı MK Business News ekranın mevcut modelin 5.3 inç’lik ekranından daha büyük olacağını iddia ediyor. Her zaman olduğu gibi bu dedikoduya da şüpheyle yaklaşmak en iyisi. Bununla birlikte Galaxy Note’un daha hızlı ve ince bir halefi önümüzdeki sonbaharı oldukça şenlendirecektir.

İlgili >> MK Business News

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER