Manşetler

İkinci nesil Samsung Galaxy Note IFA 29 Ağustosta tanıtılacak

Samsung’un belli bir popülariteye ulaşan kapasitif kalemli akıllı telefon-tablet melezi Galaxy Note geçen yıl IFA’da tanıtılmıştı. Güney Koreli şirketin bu cihazın yeni versiyonunu, nam-ı diğer Samsung Galaxy Note II’yi tanıtmasını bekliyoruz ve tahminler de bu ayın sonlarında Berlin’de kapılarını açacak IFA 2012 üzerine yoğunlaşmıştı.

Bir Samsung sözcüsünün Reuters’e yaptığı açıklama gelecek nesil Note’un 29 Ağustosta Berlin’de, IFA’nın başlamasından iki gün önce düzenlenecek olan Samsung Mobile Unpacked etkinliğinde tanıtılacağını doğruluyor. Üstelik Samsung’un hazırlamış olduğu Unpacked etkinlik tanıtımında yer alan kapasitif kalem söz konusu cihazın tanıtılacağının bir işareti sayılır.

Samsung yeni Galaxy Note cihazının neye benzeyeceği hakkında herhangi bir yorumda bulunmuyor. Ancak daha önceki dedikodular cihazın 5.5 inç’lik, mevcudunkine göre biraz daha büyük ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. Bu arada Samsung Galaxy S III ile birlikte sunulan doğa temalı kullanıcı arayüzünün de cihaza bulunacağı söyleniyor. Cihazın Ice Cream Sandwich mi yoksa Jelly Bean mi yüklü şekilde çıkacağını da göreceğiz.

İlgili >> Reuters

İLGİLİ HABERLER