Teknoloji

Samsung Galaxy Note için Android 4.0 güncellemesi ikinci çeyreğe kaldı, S-Pen’e özel Premium paketle gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-note-inceleme-00003

İlk kez Galaxy Note ile birlikte çıkacak Angry Birds Space oyununun tanıtım videosunun sonunda Premium paketli Galactic güncellemenin çok yakında geleceği şeklinde bir mesaj yer alıyordu. Bu mesajla ilgili detaylar ortaya çıktı. Buna göre Samsung sadece Android 4.0 güncellemesi çıkarmak yerine S-Pen kalem için sunduğu özelleştirilmiş yazılımı ile bu güncellemeyi biraz daha zenginleştiriyor. Bu Premium paketli Ice Cream Sandwich güncellemesinin yılın ikinci çeyreği içinde çıkacak olması biraz hayalkırıklığı yaratacaktır.

Tabii, bu yazılım güncelleme paketinin ülkelere göre çıkışı da pazar ve mobil operatörlerin gereksinimleri doğrultusunda değişecek. Bu arada Samsung’un ABD biriminin Facebook sayfasında TouchWiz kullanıcı arayüzü barındırmayan ve Ice Cream Sandwich ile çalışan bir Galaxy Note fotoğrafı çıkmıştı. Ice Cream Sandwich güncellemesinin Galaxy Note’ta çalışan Android’e yeni bir görünüm getireceği not edilmişti.

Android güncellemesinin gecikmesi belittiğimiz gibi Galaxy Note sahiplerinde üzüntüye neden olacaktır. Bu arada Samsung’un kendi S-Pen uygulamalarını ICS güncellemesine göre daha fazla ön plana çıkarıyor olması da gerçekten ilginç.

İlgili – Samsung

İLGİLİ HABERLER