Benchmark veri tabanları gelecekte karşımıza çıkması muhtemel cihazlar hakkında önemli ipuçları içerebiliyor. İşte yine böyle bir örnekle karşı karşıyayız. Henüz duyurusu yapılmayan GT-N5100 kod numaralı bir Galaxy Note cihazına ait benchmark sonuçlarına bir popüler benchmark aracı GLBenchmark’ın veri tabanında rastlandı.
Söz konusu sonuçlara göre bu cihaz daha çok Exynos 4 Quad olarak bilinen 1.6 GHz Exynos 4412 barındırıyor. Bu işlemci şu anda Galaxy Note II’de bulunuyor. Tabletin 1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğü Galaxy Note 10.1’in ekranının çözünürlüğüyle örtüşüyor. Ancak Samsung’un daha yeni piyasaya sürdüğü Galaxy Note 10.1’e rakip yeni bir ürün çıkarmasını beklemiyoruz. Bu durumda geriye 6-8 inç arasındaki bölüm kalıyor, nitekim Samsung’un Galaxy Note serisine bu aralıkta bir ürün kazandırmak istediği de uzun zamandır konuşuluyor. Bu arada GT-N5100’in Android 4.1.2 ile çalıştığı da benchmark sonuçları arasında yer alıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy A08’in en büyük yeniliği pilinde

Samsung’un yeni Galaxy Buds modeli böyle görünebilir

Samsung ve SK hynix, 25 trilyon wonluk peşin elektrik ödemesini reddetti

Galaxy SmartTag 3 sızdırıldı ve tanıdık detay ortadan kalktı

Xiaomi Pad 9 ve Pad 9 Pro aynı ekran özelliklerini farklı boyutlarda sunuyor
Samsung’un gelecek yılın başında, ya CES’te ya da MWC’de yeni bir tablet ürünü duyurması bekleniyor. Muhtemelen Galaxy Note serisine de bir yeni ürün gelecektir. Bakalım, bu ürün son günlerde dedikodusu yapılan 6.3 inç’lik cihaz mı olacak, yoksa 7 inç’lik daha büyük bir Galaxy Note tableti mi göreceğiz?
İlgili >> SamMobile, GLBenchmark
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






