Teknoloji

Samsung Galaxy Note dünya çapında beş milyon sevkiyat rakamına ulaştı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-note-inceleme-00004

Samsung’un tablet ve akıllı telefon arasına yerleşen ve not tutma işlevlerine odaklanan Android cihazı Galaxy Note’un dünya genelinde bir hayli ilgi gördüğü söylenebilir. Piyasaya çıkışının üzerinden beş ay geçen bu cihaz, Samsung’un açıklamasına göre, bu süre zarfında 5 milyonluk sevkiyat rakamına ulaştı.

Samsung, geçen ayın sonlarında yaptığı açıklamada Galaxy Note’un satışlarının 2 milyonu geçtiğini açıklamıştı. Tabii, sevkiyat ile satış rakamları aynı anlama gelmiyor, ancak sevkiyat rakamının yüksek olması, bu tablete fazlasıyla ilgi olduğu anlamına geliyor. Bu durumda Samsung’un önüne koyduğu yıl sonuna kadar 10 milyon Galaxy Note satış rakamına ulaşma hedefi çok daha hayat gibi durmuyor.

5.3 inç Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Galaxy Note, birlikte sunulduğu S-Pen elektronik kalem sayesinde kapasitif dokunmatik ekran üzerinde çizim yapma ve not alma imkânı sunuyor. Samsung, 2012’nin ikinci çeyreğinde Android 4.0 güncellemesini, Premium Suite olarak adlandırdığı ve not alma işlevlerini geliştirecek özel bir güncellemeyle birlikte sunacak.

Samsung’un 5.3 inç’lik cihazıyla ilgili detayları, Türkiye’de piyasaya çıktıktan hemen sonra gerçekleştirdiğimiz detaylı Samsung Galaxy Note incelemesinde bulabilirsiniz. Bu arada Samsung Galaxy Note ailesinin MWC 2012’de tanıtılan yeni üyesi Samsung Galaxy Note 10.1 ile ilgili ilk izlenimlerimiz de ön inceleme yazısında.

İlgili – Samsung Tomorrow

İLGİLİ HABERLER