Teknoloji

Samsung’dan sürpriz Galaxy Note hazırlığı

samsung galaxy note 10

Samsung Galaxy Note ailesi, bu yıl iki modelin birden tanıtılmasıyla birlikte normal çizgisiniden farklı bir şekilde büyüdü. Note 10 ve Note 10 Plus modellerini tanıtan Güney Koreli şirket, Galaxy Note ailesini daha da büyütme konusunda istekli görünüyor.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre; internete sızan yeni bir model numarası, Samsung’un Galaxy Note ailesine yeni bir model daha ekleyeceğini düşündürüyor. Söz konusu model numarasının SM-N770F olduğunu en baştan belirtmekte fayda var. Buradaki “N” harfi, cihazın Galaxy Note ailesinin üyesi olacağını gösteriyor. Ancak amiral gemisi Note’larda hep N9xx şeklinde ilerleyen model numaraları tercih ediliyor.

Samsung’un 2014’te piyasaya sürdüğü Galaxy Note 3 Neo modeli, N9xx şemasını takip etmeyen tek Note cihazıydı. Söz konusu telefonun model numarası SM-N750 idi.

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy Note 128 GB depolama alanı sunabilir

Dolayısıyla SM-N770F model numaralı cihazın Galaxy Note 3 Neo türü bir cihaz olma ihtimali yüksek görünüyor. Ancak Note 3 Neo ve SM-N770F arasında doğrudan bir ilişkinin kurulamayacağı da belirtiliyor. SM-N770F’in Note serisiyle tanışmak isteyenler için Galaxy Note 10’a kıyasla bütçe açısından daha uygun bir alternatif olması öngörülüyor. S Pen’in yine deneyimin merkezinde yer alması, ancak teknik özelliklerin bir kısmının aşağıya çekilmesi bekleniyor.

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy Note ile ilgili en somut bilgi veya dedikodu ise akıllı telefonda 128 GB dahili depolama alanının bulunacağı. Önümüzdeki dönemde bu tarz iddiaların artması ise sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER