Teknoloji

Samsung Galaxy Note 9’a ait yeni fotoğraflar ortaya çıktı, özellikler doğrulandı

Samsung Galaxy Note 9, yarın itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun tanıtımına saatler kalmış olsa da, uzun süredir devam eden sızıntılara hâlâ yenileri ekleniyor. Telefonun resmi tanıtım fotoğrafları cihazın tasarım detaylarını bir kez daha gözler önüne sererken, daha önceki sızıntılarda gündeme gelen bazı teknik özellikler de bir kez daha doğrulandı.

Söz konusu fotoğraflarda Galaxy Note 9’un Gece Yarısı Siyahı ve Okyanus Mavisi renkli versiyonları görülüyor. Bu fotoğraflarda görsel açıdan daha önce görülmeyen veya fark edilmeyen bir unsur bulunmuyor. Telefonun tasarımı genel hatlarıyla selefi Galaxy Note 8’den fazla uzaklaşmıyor. Arka paneldeki çift kamera kurulumunun yeniden tasarlanmış olması göze çarparken, parmak izi tarayıcısı da yatay vaziyette kamera kurulumunun altına taşınıyor. Telefonun Sonsuz Ekranı ise Note 8’inkine kıyasla çok az daha büyük olacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 9 ile birlikte gelen S Pen’in yeni yeteneklere sahip olacağı, kısa süre önce sızan tanıtım görselleriyle doğrulanmıştı. Bluetooth desteği kazanacak S Pen, Samsung Galaxy Note 9 için bir tür uzaktan kumanda işlevi görecek.

Yeni fotoğrafları paylaşan ünlü duyumcu Roland Quandt, Samsung Galaxy Note 9’un bazı teknik özelliklerini de doğruladı. Telefon için bellek kapasitesi seçeneklerinin 8 GB’ye kadar uzanacağını belirten Quandt, dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 128 ve 512 GB olacağını ifade etti. Quandt telefonda 4000 mAh kapasiteli bir pil bulunacağını da doğruladı. Söz konusu pilin Samsung tarafından önemli satış noktalarından biri olarak lanse edileceğini görmek çok zor değil.

samsung galaxy note 9Samsung Galaxy Note 9, yarın düzenlenecek Unpacked etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER