Manşetler

Samsung Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı tanıtım öncesinde ortaya çıktı

samsung galaxy note 9

samsung galaxy note 9Samsung Galaxy Note 9, bugün itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefona dair pek çok detay, sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Bu sızıntıların en yenisi ise Türkiye’deki kullanıcıları daha yakından ilgilendiriyor. Samsung Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı, tanıtıma saatler kala internete sızdı.

Galaxy Note 9’un Türkiye satış fiyatının sızdığı kaynak ise MediaMarkt’ın Türkiye’deki çevrimiçi mağazası oldu. Akıllı telefonun satış fiyatını gösteren sonuç sayfası bir süre canlı kaldıktan sonra kaldırılsa da, bu durum ekran görüntüsünün alınmasını engelleyemedi.

ShiftDelete.net sitesinde yayınlanan ekran görüntüsüne göre, Samsung Galaxy Note 9 Türkiye’de 6 bin 499 TL karşılığında satılacak. Söz konusu ekran görüntüsünde ve ShiftDelete.net sitesinin haberinde 6 bin 499 TL karşılığında kullanıcılara sunulacak konfigürasyon konusunda bir detaya rastlanmıyor. Ancak akıllı telefonun Okyanus Mavisi, Gece Siyahı ve Lavanta Moru renk seçeneklerinin Türkiye’de satılacağı görülüyor. Ne var ki, ilgili sonuç sayfasında telefona ait fotoğrafları görmek mümkün olmuyor.

samsung galaxy note 9 turkiye fiyati
Görsel: ShiftDelete.net

Ekran görüntüsünde dikkat çeken bir diğer nokta ise telefonun stoklara gireceği tarih oluyor. MediaMarkt, Galaxy Note 9’un 6 Eylül tarihi itibarıyla stoklara ekleneceğini belirtiyor. Ancak cihazın ön satış döneminin bu tarihten daha önce başlaması muhtemel görünüyor. Hatta bugün yapılacak resmi duyurunun ardından ön satış döneminin çeşitli fırsatlar eşliğinde başlaması şaşırtıcı olmayacaktır.

Samsung Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı konusunda telefon raflardaki yerini alana kadar değişiklik yapılması ihtimalini de akıllardan çıkarmamak gerekiyor. Güney Koreli şirket, geçtiğimiz yıl da Note 8’i 4 bin 999 TL karşılığında satışa sunmuş, ancak daha sonra bu fiyatı indirmişti. Türkiye’deki döviz kurunun hareketliliğini de düşününce Samsung’un yine benzer bir harekette bulunması şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER