Manşetler

Samsung Galaxy Note 9 tanıtım etkinliğini canlı izleyin

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2018’in ilk yarısı geride kaldı ve birçok akıllı telefon gördük, inceledik. Ancak şimdi yeni bir heyecan dalgası başlıyor. Yılın ikinci yarısında Samsung, Apple, LG, Sony ve daha birçok şirketin gözde akıllı telefonlarını göreceğiz. Başlangıcı Samsung, 9 Ağustos günü ABD’nin New York şehrinde, Brooklyn’de gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğiyle gerçekleştiriyor.

Galaxy Unpacked 2018: Neler bekliyoruz?

Eğer ne tanıtılacağını bilmiyorsanız, canlı yayını izlemek için fazla acele etmenize de gerek olmayacaktır. O hâlde Samsung’un Ağustos 2018 Galaxy Unpacked etkinliğinde neler göreceğimize dair bir özet geçelim.

Hiç şüphesiz, etkinliğin yıldızı Galaxy Note 8’in 2018 yılındaki takipçisi Galaxy Note 9 olacak. Aynı zamanda Samsung’un yeni giyilebilir ürünü Galaxy Watch’un da tanıtılacağına dair söylentiler mevcut. Buna bir de Samsung’un Android Go işletim sistemli, başlangıç seviyesi akıllı telefonunu ekleyelim. Son olarak Gear IconX kulaklıklar, Gear Fit 2 Pro da Samsung’dan beklenenler arasında. Bunlar konuşuluyor, ancak Samsung Galaxy Note 9’un dışında kalan ürünlerin büyük ihtimalle IFA 2018 etkinliğinde tanıtılacağını tahmin ediyoruz.

Daha önce de Samsung’un Galaxy Tab S4 Android tabletini bu etkinlikte tanıtacağı söyleniyordu. Ancak Samsung bu tablet, Galaxy Tab A 10.5 ile birlikte 1 Ağustos’ta düzenlediği ayrı bir etkinlikte tanıtmayı tercih etti.

Galaxy Unpacked 2018: Ne zaman başlıyor?

Samsung’un Galaxy Unpacked 2018 etkinliği 9 Ağustos Perşembe günü, Türkiye saatiyle 18.00’de başlayacak. Etkinliğin yaklaşık 1.5 saat kadar sürmesini bekliyoruz. Samsung bu etkinlikte Note 9’un öne çıkan özelliklerini tüm ayrıntılarıyla sergileyecektir. Daha sonra da detaylı ön incelemeler gelmeye başlayacaktır.

Galaxy Unpacked 2018: Canlı yayın nasıl izlenir?

Samsung etkinliği Galaxy Unpacked sitesi üzerinden canlı olarak yayınlacak. Aynı zamanda Samsung’un resmi YouTube hesabı üzerinden de canlı yayın olacak. Ancak çok uzağa gitmenize gerek yok, çünkü etkinliği bu sayfa üzerinden de canlı olarak izleyebileceksiniz.

Ayrıca Samsung, YouTube üzerinden 360 derece canlı yayın da yapacak.

Eğer etkinliği canlı izleyemeyecek olsanız bile, sosyal medya üzerinden Galaxy Note 9 ile ilgili bilgileri yakından takip edebilirsiniz. Aynı zamanda @teknoblog140 hesabı üzerinden de önemli ayrıntıları paylaşacağız.

İLGİLİ HABERLER