Teknoloji

Samsung Galaxy Note 9 sızıntısı Note 8 ile benzer tasarımı doğruluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak. Bu tarihe doğru geri sayım devam ederken, cihaza dair yeni sızıntılar da ortaya çıkıyor. Android Headlines sitesinde yayınlanan ve Galaxy Note 9’a ait olduğu söylenen fotoğraflar, akıllı telefonun tasarımının Note 8’den pek de farklı olmadığını gözler önüne seriyor.

Söz konusu fotoğraflarda cihazın sadece ön tarafı görülüyor. Bu açıdan bakıldığında Galaxy Note 9 ve selefi arasında büyük ve somut farklara rastlanmıyor. Telefonun ekranın alt çerçevesi biraz daha ince görünüyor. S Pen yuvasının konumunda değişiklik olabileceği belirtilse de, henüz bu konuda ortada somut bir işaret bulunmuyor.

samsung galaxy note 9Galaxy Note 9’un selefi Note 8’e bir hayli benzemesi ihtimali kulağa çok şaşırtıcı gelmiyor. Samsung’un şubat ayında tanıttığı Galaxy S9 ve S9+ da tasarım bakımından geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy S8 ve S8+’a fazlasıyla benziyor.

Samsung Galaxy Note 9’da parmak izi tarayıcısının ekrana entegre edilebileceği de öne sürülmüştü. Ancak mevcut işaretler, bu iddianın doğruluk ihtimalinin düşük olduğunu gösteriyor. Güney Koreli şirketin çift lensli kamera modülünü dikey olarak yerleştirip parmak izi tarayıcısını da bu modülün altında konumlandırması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER