Teknoloji

Samsung kulaklık jakı ve Bixby tuşundan Galaxy Note 9’da da vazgeçmeyecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy note 9Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos’ta tanıtılacak. Ancak bu tarihten önce akıllı telefona dair tüm detaylar gözler önüne çıkacak gibi görünüyor. İnternete sızan yeni bir görsel, Samsung’un bazı tercihlerinden Note 9’da vazgeçmeyeceğini gösteriyor.

Galaxy Note 9’u hem önden hem de arkadan gösteren fotoğraflar daha önce internete sızmıştı. Ancak söz konusu fotoğraflarda telefonun kenarlarındaki tuşları ve girişleri görmek mümkün olmamıştı. Bu durum, yukarıda görülen görselle biraz olsun değişti.

Söz konusu görsel, Samsung’un 3.5 mm. kulaklık jakından vazgeçmediğini gözler önüne seriyor. 3.5 mm. kulaklık jakı, USB-C girişinin yanında görülüyor. Telefonun sol kenarında ise Galaxy S8 ile birlikte kullanıcılara merhaba diyen Bixby tuşu dikkat çekiyor. Samsung’un Note 9 ile birlikte Bixby 2.0’ı da duyurması bekleniyor. Dolayısıyla Bixby tuşundan vazgeçilmemesi kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor.

Samsung Galaxy Note 9’da Bixby tuşunun altında iki adet ses kontrol tuşu yer alacağı görülüyor. Telefonun sağ kenarında ise herhangi bir tuşa veya girişe rastlanmıyor. Note 9’un alt kenarında ise USB şarj girişi ve kulaklık jakının yanında mikrofon, hoparlör ve S Pen yuvası göze çarpıyor.

İLGİLİ HABERLER