Teknoloji

Samsung Galaxy Note 9’un eflâtun renklisi görüldü

Samsung Galaxy Note 9’un 9 Ağustos’taki resmi tanıtımının öncesinde bu amiral gemisiyle ilgili ipuçları bir bir geliyor. Son olarak bu telefonun eflâtun renkli versiyonunun fotoğrafı ortaya çıktı. Daha önce sözü edildiği gibi, Note 9’un beş farklı renk seçeneği olacak ve eflâtun da onlardan bir tanesi olacak.

Hollandalı Nieuwe Mobiel, söz konusu görseli sızdırdı. Bunun sayesinde Note 9’un tasarımının Galaxy Note 8‘inkinden ne kadar farklı olduğu konusunda fikir sahibi oluyoruz. Görünen o ki, ekran çerçevesi biraz daha inceliyor. Ayrıca yeni bir duvar kağıdı da dikkat çekiyor.

Cihazın arkasında ise, çift lensli kamera sisteminin ve parmak izi okuyucusunun konumlarının hafif de olsa değiştirildiğini görüyoruz. Muhtemelen ekranın altına yerleştirilmiş parmak izi sensörü için Samsung Galaxy S10 modelini beklememiz gerekiyor. Eflâtun rengin de Galaxy Note 9’a yakıştığının söylemeden geçmeyelim.

Şimdiye kadar karşılaştığımız Galaxy Note 9 dedikodularından çıkardığımız kadarıyla, S Pen kapasitif ekran kalemi ürünün yıldız özelliği olacak. Bu kalemin hoparlör, mikrofon, Bluetooth desteği gibi özellikler kazanacağı söyleniyor. Böylelikle çok daha kullanışlı olacaktır. Üstelik sarı renkli olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Ayrıca sızan bazı fotoğraflar 3.5mm kulaklık jakının muhafaza edileceğini gösteriyor. Tasarım da geçen yıl gördüğümüz cihazınkine çok benzeyecek. Ekran büyüklüğü de 6.3 inç olarak kalacak.

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustosta resmen tanıtıldığında bu telefonla ilgili her şey ortaya çıkmış olacak. Bu arada bu telefonun Note serisi altında çıkacak son telefon olacağı söyleniyor. Samsung’un 2019’dan itibaren Note ve S serilerini aynı çatı altına toplayacağı bir süredir konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER