Teknoloji

Samsung Galaxy Note 9 destek sayfalarını yayına almaya başladı

samsung galaxy note 9Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Telefonun tanıtım etkinliğinde Samsung’un yapacağı duyuruların merkezinde ise S Pen adını taşıyan kalem olacak gibi görünüyor. ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgeleri, S Pen’in Galaxy Note 9’a Bluetooth LE ile bağlanacağını gösteriyor.

Galaxy Note 9’un tanıtılacağı Samsung Unpacked etkinliği için 1 aydan daha uzun bir süre beklemek gerekse de, telefonun SM-N960F/DS numaralı versiyonuna ilişkin destek sayfaları Samsung’un çeşitli ülkelerdeki internet sitelerinde yayına alındı. Söz konusu sayfalar hızlı şarj, diskten Galaxy Note 9’a veri aktarma, yeni cihazda e-posta alma, çift SIM kart kullanımı gibi konular hakkında bilgi veriyor.

Samsung’un Finlandiya, Danimarka, Norveç ve Fransa’daki internet sitelerinde söz konusu destek sayfalarına rastlanıyor. Destek sayfalarında yukarıdaki başlıklara ek olarak, başka konular hakkında da bilgi paylaşımı yapılıyor.

Samsung Galaxy Note 9 ile ilgili yeni detayların da tanıtıma doğru geri sayım devam ederken gün yüzüne çıkması bekleniyor. Akıllı telefonun görsel bakımdan selefi Note 8’den fazla uzaklaşmayacağı düşünülüyor. Yine de, tüm detaylar için 9 Ağustos’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER