Manşetler

Samsung Galaxy Note 9’un 512 GB kapasiteli versiyonu doğrulandı – Video

samsung galaxy note 9

samsung galaxy note 9

Samsung Galaxy Note 9 ile ilgili hemen her şeyi biliyoruz. Ancak Samsung’un sızdırdığı yeni bir video sayesinde bilinmeyen nadir unsurlardan bir tanesi, depolama alanı seçenekleri de ortaya çıkmış oldu.

Sızan videoya göre Samsung Galaxy Note 9’un 512 GB dahili hafızalı versiyonu bulunacak. Buna 512 GB’ye kadar kapasiteye sahip microSD kartları da eklediğimizde, toplamda 1 TB’ye varan bir depolama alanına sahip olma imkanı elde ediliyor.

samsung galaxy note 9

Daha önce Samsung’un Yeni Zelanda biriminin web sitesinde Galaxy Note 9’un ön sipariş sayfasının önceden açık edildiğini, bu sayfada bir videonun da yer aldığını aktarmıştık. Video geri çekilmiş olsa bile, başkaları tarafından çoktan kaydedildi ve YouTube üzerinden yayınlandı.

Öte yandan daha önce geleceğini bildiğimiz sarı renkli S Pen’i telefonun mavi renkli versiyonuyla birlikte görüyoruz. Koyu sarı hatlarıyla dikkat çeken Samsung, bu yeni kapasitif ekran kalemi için “tamamen yeni ve güçlü S Pen” ibaresini kullanıyor.

Ayrıca videoda telefonun tüm gün çalışma imkanı sunan pile sahip olduğuna dikkat çekiliyor. Telefonun pil kapasitesinin ne olacağını bilmiyoruz, ancak Samsung bu ifadeyi telefonları için sıklıkla kullanıyor.

İlk kez Note 9’un 512 GB kapasiteli versiyonunun varlığına rastlıyoruz. Buna ek olarak microSD kart yuvası sayesinde depolama alanının 1 TB’ye çıkarılabileceği belirtiliyor.

Tabii ki, bu telefonun tek depolama alanı seçeneği olmayacaktır. Reklamda da “512 GB modelleri” için şeklinde küçük bir yazı kullanılıyor. Bu da daha az kapasiteli diğer modellerin olduğunu gösteriyor. Ancak bunun 64 GB ya da 256 GB olup olmadığını şu an için bilmiyoruz.

Samsung Galaxy Note 9’un lansman etkinliği gelecek hafta perşembe günü, yani 9 Ağustos’ta New York şehrinde düzenlenecek. Detaylar en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER