Teknoloji

Samsung Galaxy Note 8 için gelen pil şikayetlerine yanıt verdi

samsung android 10

samsung galaxy note 8Samsung için 2017 genel hatlarıyla oldukça iyi geçti. Ancak bazı Galaxy Note 8 sahipleri için yıl pek de iyi tamamlanmadı. Bazı cihazların şarj edilemediği ve bu nedenle kullanılamadığına dair haberler geçtiğimiz yılın sonunda gündeme gelmişti. Güney Koreli şirket de ilk etapta bu haberler karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Bu sessizlik takvimin 2018’e dönmesiyle birlikte bozuldu. Samsung Galaxy Note 8 sahiplerinden pille ilgili olarak gelen şikayetlere yanıt verdi.

Galaxy Note 8’in pil problemi, Note 7’deki gibi ciddi ve tehlikeli bir boyutta değil. Ancak bu durum iki problemin aynı sonuca yol açtığı gerçeğini değiştirmiyor. Telefonsuz kalan Note 8 sahipleri, verilerini kurtaramama riskiyle de karşı karşıya kalıyor.

Note 8’in pili şarjı kabul etmediği için tamamen bitiyor ve daha sonra telefonu yeniden çalıştırmak mümkün olmuyor. Bazı kullanıcılar değişimle yeni telefonlar alsalar da, bu durum yedeklenmemiş verilerin kurtarılmasını sağlamıyor.

Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili inceleyecek

İlk etapta sessizliği tercih eden Samsung, daha sonrasında konuyla ilgili olarak PC World’e bir açıklama gönderdi. Yapılan açıklamada konuya gayet ciddiyetle yaklaşıldığı ve az sayıda kullanıcıdan şarj yönetimi konusunda bir şikayet geldiği belirtildi. Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili şikayetlere, sorunlu cihazların incelenmesinin ardından konuyla ilgili daha detaylı bilgilerin verileceğini belirtti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER