Teknoloji

Samsung Galaxy Note 8’in net bir görüntüsü sızdı

samsung ces 2023

samsung galaxy note 8Samsung’un Galaxy Note serisinin en yeni üyesini 23 Ağustos tarihinde tanıtması bekleniyor. Bunun öncesinde, Galaxy Note 8 adını taşıyacağı tahmin edilen telefonun net bir görüntüsü Twitter’ın popüler sızıntı kaynaklarından, ayrıca VentureBeat yazarı Evan Blass tarafından yayınlandı.

Samsung’un New York şehrinde düzenleyeceği özel bir etkinlikte tanıtılacak telefonun davetiyesinde “Daha büyük işler yapın” diye çevirebileceğimiz bir slogan yer alıyor. Bunu büyük görünen, Galaxy S8 gibi kenardan kenara Sonsuz Ekran içeren bir telefon süslüyor. Note’un daha büyük yüzey alanının kenarlarına doğru iyice genişleyen bu ekran daha büyük, çerçeve ise neredeyse yok gibi görünüyor.

Note 8 hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz. Yine de, bu telefonun çift arka kameraya sahip olacağını biliyoruz. Ayrıca Samsung’un pil konusunda epey ihtiyatlı davranacağını tahmin ediyoruz. Hatırlarsanız, geçen yıl Note 7 pil sorunları nedeniyle geri çağrılmış, bu durum hem Galaxy markasının imajına zarar vermiş, hem de Samsung’u kusursuz bir telefon üretip müşterilerin güvenini geri kazanma baskısına sokmuştu.

Görünüşe göre, Galaxy S8 ve S8+ modelleri sayesinde Samsung, Note 7’nin yaşattığı kötü günleri büyük oranda unutturmuşa benziyor. Şimdi Galaxy Note 8 ile o kötü günlerin tamamen toprağa gömülmesi hedefleniyor olmalı. 23 Ağustostaki etkinliğe kadar yeni sızıntılar görmemiz kuvvetle muhtemel. Zamanı geldiğinde de, yeni Note telefonuyla ilgili tüm gizem de ortadan kalkmış olacaktır.

İLGİLİ HABERLER