Teknoloji

Samsung Galaxy Note 8 özelliklerinin ipuçlarını iki video ile veriyor

samsung galaxy note 8Samsung Galaxy Note 8’in resmi tanıtımına sadece 1-2 gün kaldı. Güney Koreli elektronik devi ana vatanında, yakında çıkacak cihazının özelliklerine dair ipuçları veren iki yeni videoyu yayınladı.

İlk video Galaxy Note 8’in fotoğrafçılık tarafındaki gücüne odaklanıyor. İkili kamera kurulumu sayesinde mümkün hâle gelen, alan derinliği efekti verilmiş bokeh fotoğraflar çekebilmesine vurgu yapıyor.

Daha sonra aynı videoda cihazın optik zum özelliğine yakından bakılıyor. Hem üç boyutlu derinlik algılama hem de 3x optik zum özelliği ile ilgili dedikodular geçtiğimiz ay içinde çıkmıştı. Bu video da söz konusu özellikleri doğrulamış oldu.

Diğer video ise özellikler açısından pek fazla ayrıntı vermiyor. Sadece bir adamı elinde farklı tükenmez kalemler, kurşun kalemler ve fırçalar kullanıp duvara karikatür benzeri resimler çizerken gösteriyor.

Cihaz Note serisinin bir parçası olacağı için, S Pen kapasitif kalemin bulunması sürpriz sayılmaz. Bu nedenle ikinci video da şaşırtıcı olarak nitelendirebileceğimiz herhangi bir unsur bulunmuyor. Yine de, S Pen ile farklı türde kalem ve fırçaları kullanıyormuş gibi işler çıkarmanın mümkün olacağını anlıyoruz.

Bununla birlikte S Pen’in ticari alanda kullanımına odaklanan bazı özellikler sunmak, Note serisinin dönüşü için isabetli bir malzeme olabilir.

Galaxy Note 8’in tanıtımı 23 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Detaylar her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER