Teknoloji

Samsung Galaxy Note 8 için yeni bir renk seçeneği sunulabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy note 8Samsung Galaxy Note 8, 23 Ağustos tarihinde düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Güney Koreli şirketin yeni telefonuna dair sızıntılar, uzun süredir gündemi meşgul ediyor. Tanıtım tarihinin açıklanmasının ardından da Note 8 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Note 8 ile ilgili son sızıntısı, telefonun renk seçeneklerinden birini ilgilendiriyor. Güvenilir bir kaynak olarak nitelenen ünlü duyumcu Roland Quandt, Samsung’un yeni akıllı telefonuyla birlikte “Derin Mavi” olarak anılan yeni bir renk seçeneğini de kullanıcıların karşısına çıkaracağını belirtti.

Samsung cephesinden şimdilik bu iddia için bir açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla Quandt’ın paylaşımına biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor. Ancak Samsung, Note serisiyle birlikte yeni renk seçeneklerini de portföyüne ekleyebiliyor. Güney Koreli şirket, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Note 7 ile birlikte Mercan Mavisi renk seçeneğini kullanıcıların karşısına çıkarmıştı. Daha sonrasında Galaxy S7 edge için de Mercan Mavisi renk seçeneğini listeye ekleyen Samsung, S8 ve S8+’ta da bu renkten vazgeçmemişti.

Samsung Galaxy Note 8 için son bir aya girildi

Note 8 ile ilgili iddialar, önümüzdeki dönemde de iyiden iyiye artacak gibi görünüyor. Bu iddiaların doğruluğu ise 23 Ağustos itibarıyla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER