Teknoloji

Samsung Galaxy Note 8.0’ın sızan fotoğrafları telefon görünümlü bir tableti işaret ediyor

Samsung’un şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde 8 inç’lik yeni bir Galaxy Note tablet tanıtması neredeyse kesinleşti gibi görünüyor. Bunun öncesinde DDay.it adlı bir site bu cihaza ait olduğunu öne sürdüğü bazı fotoğrafları paylaştı. Eğer gerçekten Galaxy Note 8.0 fotoğraflardaki gibi bir tablet olacaksa, o halde Note 10.1’in yuvarlak köşelerini aldığını, buna karşılık genel kullanımın dikey olacak şekilde bir yerleşimin uygulandığını söyleyebiliriz. samsung-galaxy-note-8-0-250113-1

Galaxy Note 8.0’da da fiziksel tuşlar Galaxy S III ve Galaxy Note II’de olduğu gibi ekranın kısa kenarının altına gelecek şekilde yerleştirilmiş. Aslında bu yerleşim nedeniyle Galaxy Note 8.0 büyük bir telefon görünümü kazanmış. Cihazın sağ alt köşesinde de S-Pen kapasitif kalem için özel bir yuva bulunuyor. DDay.it sistesi arka kameranın flaşa sahip olmadına dikkat çekerken ekranın da 1280 x 800 çözünürlüğe sahip olduğunu doğruluyor. Ayrıca 2 GB RAM barındıracak bu tablette Android 4.2 Jelly Bean de yüklü gelecekmiş.

samsung-galaxy-note-8-0-250113-2

DDay.it sitesinin paylaştığı fotoğraflar çok net değil, sanki aceleyle çekilmiş gibi görünüyor. Yine de, cihazın tasarımı hakkında önemli fikirler verdiği söylenebilir. Tabletin Samsung’un MWC 2013 için planladığı büyük duyurulardan olduğu söylenmişti, ancak SamMobile sitesi bunun doğru olmadığını, Galaxy Note 8.0’ın MWC 2013 için özel olarak hazırlanan bir ürün olmadığını kaydetti. Yani, Galaxy Note 8.0’ı MWC 2013’te görecek olsak da, karşımıza ondan daha fazla ses getirecek başka bir Samsung mobil cihazı da görebiliriz.

samsung-galaxy-note-8-0-250113-3

samsung-galaxy-note-8-0-250113-4

İlgili >> DDay.it, SamMobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER