Teknoloji

Samsung Galaxy Note 7 sahiplerine yardım için havalimanlarında özel noktalar kuruyor

samsung galaxy note 7 destek noktasiSamsung, dünyanın dört bir yanındaki havalimanlarına Galaxy Note 7 sahiplerine yardımcı olmak için özel noktalar kuruyor. Şirket, böylelikle Note 7 sahibi yolculara değişim ve yeni cihaz sağlama gibi konularda destek sunuyor. Söz konusu müşteri hizmeti noktalarının ilk olarak Güney Kore’deki havalimanlarında kurulduğu belirtilirken, Avustralya ve ABD’deki havalimanlarında da benzer işlevi gören noktalar bulunuyor.

Özel müşteri hizmet noktaları, yüksek yoğunluklu terminallerde güvenlik kontrol noktalarının öncesinde yer alıyor. Kullanıcılar bu noktalarda Galaxy Note 7’lerini verip karşılığında sorunsuz başka bir cihaz alabiliyor.

ABC7News’te yer alan habere göre, San Francisco’daki uluslararası havalimanında bulunan özel Samsung müşteri hizmetleri noktası da faaliyete geçti. Burada bulunan Samsung çalışanları, müşterilere yeni akıllı telefon sağlama ve verileri yeni telefona aktarma konusunda yardımcı oluyor.

Samsung Galaxy Note 7 üretimi geçtiğimiz hafta durdurulmuştu

Galaxy Note 7 için ilki eylül ayında, diğer ise geçtiğimiz hafta olmak üzere iki geri çağırma kararı açıklanmıştı. Söz konusu iki çağrıya rağmen, halen 1 milyondan fazla Galaxy Note 7’nin aktif biçimde kullanıldığı konuşuluyor.

Galaxy Note 7 ile uçağa binmek, geçtiğimiz hafta itibarıyla ABD’de federal suç sayılmaya başlamıştı. Bu da ABD’de Samsung Galaxy Note 7 ile uçağa binenlerin yakalanmaları durumunda büyük para cezası ve 10 yıla varan hapis cezalarıyla karşı karşıya kalabileceği anlamına geliyor. Dünyanın pek çok ülkesinde havayolu şirketleri uçuş öncesinde Note 7 için özel uyarılarda bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER