Manşetler

Video: Samsung Galaxy Note 7 Kutusundan Çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Note 7 bu ay başında düzenlenen bir etkinlikte tanıtılmıştı. Bu ay bitmeden Türkiye’de satışa sunulması beklenen bu amiral gemisi Android telefonu test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız Note 7’nin kutusunu hep birlikte açıyoruz, içinden çıkanlara bakıyoruz. Ayrıca ilk turu da beraber atıyoruz.

Galaxy Note 7’nin kutusundan Samsung’un son 1-2 yıldır çıkardığı, özellikle amiral gemisi telefonlarda bulunan özel kulaklıklar da çıkıyor, hem de siyah renkli telefonun gövdesiyle uyumlu, aynı renkte bir kutunun içinde. Bunun yanı sıra USB-C portlu telefona uygun USB kablosunun yanında bir de USB adaptörü bulunuyor. Böylelikle Galaxy Note 7’ye flaş bellek, harici disk gibi aygıtları bağlamak da kolaylaşıyor. Buna ek olarak Samsung, microUSB-USB-C adaptörü de eklemeyi ihmal etmemiş. Böylelikle microUSB kablolarını veya microUSB uçlu flaş bellekleri de bağlamak mümkün hâle geliyor.

Galaxy Note 7’nin siyah renkli versiyonunu çevreleyen metal çerçeve, telefonun ana rengiyle uygun bir renkle geliyor. Siyah renk oldukça hoş görünüyor. Muhtemel aşınma veya darbelerden sonra bu çerçevenin durumunun ne olacağı da merak ettiğimiz noktalar arasında yer alıyor.

Note 7 ile ilgili daha fazla ayrıntıyı çok yakında yayınlayacağımız incelemede bulacaksınız. Şimdilik sizi kutu açılımı videosuyla başbaşa bırakalım.

İLGİLİ HABERLER